Barons Summer Camp 2020 in De Doelen

0

Basketbalvereniging Barons Breda houdt van 17 t/m 21 augustus een zomerkamp in sporthal De Doelen. Het 1e Barons Summer Camp is voor jongeren tussen de 6 en 17 jaar. Jeugdleden van de basketbalclub krijgen voorrang bij teveel inschrijvingen. Jongeren mogen zelf kiezen hoeveel dagen ze meedoen. Inschrijven kan tot 31 juli via evenementen@barons.nl.

Schrijf je voorlopig in voor het 1e Barons Summer Camp 2020!

Hoe ziet het programma er ongeveer uit:

  • Je hebt keuze uit 1 tot 5 dagen
  • 2 trainingen per dag
  • Heel veel basketbal! (maar bijvoorbeeld ook core-balance oefeningen met yoga achtergrond en atletiektraining voor een goede looptechniek)
  • Iedere dag een gezonde Lunch
  • Een Summer Camp T-shirt als je minimaal 3 dagen komt
  • Slapen doe je lekker thuis

Kostenindicatie*:

1 dag: € 30,00

2 dagen: € 30,00

3 dagen: € 25,00

4 dagen: € 25,00

5 dagen: € 15,00

(Voor 5 dagen betaal je dus opgeteld € 125,00)

Behoor je zelf niet tot de doelgroep, maar ken je wel kinderen die hier aan mee zouden willen doen? Laat het ze dan zeker weten en zich voorlopig inschrijven. Barons-leden krijgen voorrang bij een te veel aan inschrijvingen, maar vrienden en vriendinnen zijn ook zeker welkom.

Voorlopig inschrijven kan door voor 31 juli een mail te sturen naar evenementen@barons.nl. Benoem in ieder geval je naam, leeftijd, e-mailadres, en welke van de vijf dagen je aanwezig wilt zijn. De definitieve inschrijving volgt later, dus je zit nog nergens aan vast. Met deze voorinschrijving weten basketbalvereniging Barons alvast met welke aantallen rekening mee moeten houden.

* De precieze kosten kunnen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, iets afwijken.

https://barons.nl/uncategorized/schrijf-je-in-voor-barons-summer-camp-2020/

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter