9 juli nieuwe ronde, nieuwe kansen voor introductie outdoor badminton

0

In het wijkblad heeft u kunnen lezen over de introductie van Air badminton. Deze zou op dinsdag 30 juni plaatsvinden. Helaas kon dit vanwege het bar slechte weer niet doorgaan. De shuttle is bestand tegen wind, maar de mens vindt zoveel regen nu eenmaal minder prettig om in te verkeren. Maar niet getreurd; op donderdag 9 juli vindt de introductie van de air shuttle alsnog plaats. Niet alleen voor leden, maar voor alle geïnteresseerden. Vanaf 19:30hr bent u welkom op de Dorpswei aan Dreef nr 8. 

Let op: Om een en ander netjes te kunnen reguleren conform RIVM richtlijnen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 7 juli via secretaris@bcprincenhage.nl. Meld u snel aan, het aantal plaatsen is beperkt!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter