Pop up festival Terras Breda groot succes

0

Oh, wat waren we hier aan toe. Een hapje, een drankje, een muziekje, in een ontspannen sfeer. En dat is precies wat het pop up festival Terras Breda biedt: een relaxte, vrolijke, ongedwongen sfeer waar het leven weer even normaal lijkt. Er wordt keurig aan de regels voldaan, en zo merken we dat er ook in deze tijd nog echt genoten kan worden. 

Om 15.00 uur opent het terras en schuif ik samen met vriend, vriendin, man en kind aan een sfeervolle tafel. De muziek van De Zwarte Groef draait; altijd fijn, hapjes zijn in de maak, alles is klaar voor een sfeervolle middag. Via de app van Butlaroo is bestellen volledig Corona proof en vooral, heel gemakkelijk; de kaart is overzichtelijk, de bestelling zo geplaatst en direct betaald via je online bankieren. Binnen no time staat precies het juiste op je tafel en kan het genieten beginnen.

Na het eerste drankje wordt kind opgehaald door Fayliene; een heuse Fee die de kinderen op haar schommel een prachtig verhaal vertelt over haar leven in de molen. De aanwezige kinderen hangen aan haar lippen en Fayliene wordt nog lang achtervolgd door haar nieuwe schare fans. Zijn ze niet bij de Fee te vinden, dan wel bij het limonadebuffet: verse watermeloen-, sinaasappel- en waterkaraffen staan klaar op een tafel om zelf te tappen, hoe stoer is dat! Springen op het springkussen of spelen in het speelhuisje, er is genoeg te doen voor iedereen. Ouders zitten heerlijk op het terras. Op een paar druppels na blijft het droog en naarmate de avond vordert zwelt de muziek aan. Het is een heerlijke middag/avond, en smaakt zeker naar meer!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter