Lokale Energie Agenda

0

De Lokale Energie Agenda is afgelopen woensdag 10 juni aangeboden aan wethouder Greetje Bos door de Wijkraden Buitengebied Breda Zuid-West en Bekom Haagse Beemden, de Dorpsraad Princenhage en het dorpsPlatform Prinsenbeek. De 4 wijk- en dorpsraden zijn in 2012 samen opgetrokken om de geluidsoverlast HSL/A16 bespreekbaar te maken bij de gemeente, provincie en ProRails.

Vanuit deze werkgroep zijn wij samen in 2017 doorgegaan met de ontwikkeling windmolens aan de A16. De 4 wijk- en dorpsraden wilde graag betrokken zijn bij deze ontwikkeling langs de A16 omdat wij vinden hoe dichter bij deze ontwikkeling, hoe beter wij samen met de inwoners onze stem kunnen laten horen. Een mooi en interessant project dat nu op tafel ligt.

Er ligt een grote uitdaging voor ons allen! Hoe kunnen we Princenhage stimuleren tot de energietransitie. Wij moeten dit samen voor elkaar krijgen!!

Veel lees plezier

lokale energie agenda 

Met vriendelijke groet,
Dorpsraad Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter