Turborotonde en fietstunnel bij kruising Leursebaan – IABC

0

De doorstroming van het verkeer op en rondom de kruising Leursebaan – IABC leidt in de ochtend- en avondspits tot problemen. Er ontstaan wachtrijen op de Leursebaan en de drukte zorgt ook voor veiligheidsproblemen  voor de fietsoversteek over de Leursebaan. Om deze problemen op te lossen is er nu een Voorlopig Ontwerp voor een turborotonde met daarnaast een fietstunnel.

De gemeente is benieuwd of u vindt dat het ontwerp voldoet. Geef dit voor 30 mei aan in uw reactie . Of vindt u dat het voorstel onvoldoende aandacht geeft aan bepaalde zaken. Ook in dat geval graag uw reactie voor 30 mei via PlanBreda. Afhankelijk van de reacties komen we hier telefonisch bij u op terug, of, als er veel reacties over een gelijksoortig onderwerp zijn, houdt de gemeente een digitale bijeenkomst.

De reacties komen ter sprake in het College van burgemeester en wethouders.  Deze stelt dit najaar het definitief ontwerp vast. De verwachting is dat de gemeente mei 2021 start met de werkzaamheden.

Tekening IABC Leursebaan turborotonde

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter