Verbouwing La Barrique

1

Al meer dan 25 jaar heeft Eric Erkelens zijn slijterij ‘La Barrique’ aan de Haagsemarkt. Op korte termijn zal de winkelruimte worden aangepast aan de eisen des tijds. Totdat op 10 augustus met de verbouwing zal worden begonnen biedt Eric een groot gedeelte van zijn voorraad aan met fikse kortingen.

“Ja, het wordt nog een hele klus die geklaard moet worden voordat aan de verbouwing van de winkelruimte, die zo’n 100 m2 beslaat, kan worden begonnen. De gehele voorraad moet in een container worden opgeslagen en de winkel moet worden ‘leeg getrokken’, zoals dat in de bouwwereld heet. In de vier weken dat de verbouwing duurt krijgt de zaak een complete metamorfose. Er komt een nieuwe vloer met vloerverwarming in en het interieur, dat totaal anders wordt ingedeeld, wordt strak, maar toch warm. Voor mij wordt specialisatie het motto, ik streef naar een uitgebreide keus in wijnen, whisky, rum en grappa’s”.

5 september weer open
“Op 5 september gaat La Barrique weer in een nieuw jasje verder. Dan maken we er met speciale aanbiedingen een mooi feestje van. Voor nu geldt dat wij in de verbouwingsuitverkoop onze artikelen, met uitzondering van rum, whisky e.d., met aantrekkelijke kortingen aanbieden”.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Alex Grimminck op

    Eric is van het eerste uur een betrokken., winkelier met hart voor , t_Aogje,,. Ik bewaar de beste herinneringen aan zijn spontane medewerking met onze befaamde en onvergetelijke proeverij in de Koe. 25 jaar is een mooie mijlpaal om terug te zien. Op naar een nieuw jubileum. Proficiat en succes met al je zakelijke ondernemingen. Alex Grimminck

Laat een reactie achter