Verras je moeder met een live videoboodschappen

0

Breda geeft om zijn moeders. Daarom zetten het Ondernemersfonds Breda en Breda Marketing Bredase moeders op Moederdag in het zonnetje. Moeders die nu zelf les geven. Moeders die nu niet even die ene knuffel kunnen krijgen die ze nodig hebben. Moeders die heel hard werken om voor anderen te zorgen. 

De twee organisaties nodigen (schoon-, en bonus)zonen en -dochters uit een videoboodschap van maximaal 1 minuut te maken voor hun moeder. De drie mooiste of ontroerendste filmpjes worden op 10 mei met de Moederdagbus op een groot scherm naar de ‘winnende’ moeder gebracht en afgespeeld. Bovendien krijgen deze moeders een goodiebag, gevuld door lokale ondernemers. Voorwaarde is wel dat moeder in de gemeente Breda woont.

Meedoen?
Wil jij op Moederdag een bijzonder moment creëren voor je moeder? Stuur dan (uiterlijk vrijdagochtend 8 mei) een videoboodschap in en wie weet, maak jij samen deze Moederdag wel heel bijzonder! Kijk op www.vvvbreda.nl/news/moederdag  om te zien hoe je mee kunt doen.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter