Zo vierde Princenhage K(w)oningsdag

0

Koningsdag 2020, een feest dat we binnen of dicht bij huis moesten vieren. Toch maakten deze meeste Princenhagenaars er maar het beste van. Het Oranjecomité Princenhage kwam met het idee om een fotowedstrijd en speurtocht door de wijk te houden. Het Wijkblad heeft hier graag aan meegewerkt. Bij de foto’s die we ontvingen zaten soms leuke verhalen, maar ook mensen die schreven dat ze Koningsdag alleen moesten vieren en het bezoek van hun kinderen echt misten.

Bij het uitreiken van de taarten bij de winnaars van de fotowedstrijd en speurtocht zagen we veel mensen op straat die samen op afstand met de buren gezelligheid zochten. In sommige straten stonden spelletjes voor de kinderen opgesteld en stonden de volwassen met een drankje in de hand. Corona pakt op dit moment veel van ons af maar Koningsdag werd gewoon gevierd.

Hieronder eerst de winnaars van de speurtocht en de fotowedstrijd en daarna een selectie van de foto’s die we vandaag hebben ontvangen.

 

 

 

fbt

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter