Nepwapen en nepgeld gevonden in woning Ambachtenlaan

0

Vrijdagmiddag werd er door de politie, naar aanleiding van een anonieme tip, een woning aan de Ambachtenlaan te Breda binnengetreden. In de tip stond dat er mogelijk vuurwapens en drugs aanwezig waren in de woning. Ondanks de Coronacrisis laat de politie dergelijke meldingen vanwege het gevaar niet liggen.

In de woning trof de politie een grote rommel aan. Tussen deze rommel troffen zij  4.200 euro nepgeld, een nepvuurwapen en een stiletto aan. Tijdens het betreden van de woning, zag de politie dat er een camera gericht was op de voordeur. Deze woning zou kunnen fungeren als stash locatie, waar de criminelen hun voorraad hebben liggen of als criminele ontmoetingsplaats. De bewoner werd niet thuis aangetroffen en zal op een later moment als verdachte worden verhoord.

Afbeelding facebook politie team Weerijs

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter