Schommel kwijt

2

De bijna 2-jarige Noraly loopt bijna dagelijks met haar moeder door (het park aan) de Ambachtenlaan. Tot haar grote verdriet is begin deze week de schommel in het park verwijderd. Als ze er nu langsloopt kijkt ze haar moeder aan zegt: “schommel kwijt”.

Helaas voor Noraly en de andere kinderen die gebruik maakten van de schommel, een zogenaamde nestschommel, komt de schommel ook niet meer terug. Op dit moment wordt op het grasveld aan de Pottenbakkerstraat een nieuwe en grotere speeltuin gerealiseerd. Ook hier komt een schommel. Voor Noraly dus nog even wachten voordat ze weer kan schommelen.

Delen

Over de auteur

2 reacties

  1. Die schommel was tegenover ons huis op No 151 op de Ambachtenlaan .
    Die werkman sprak ik aan met devraag of de schommel soms verrot was, nee hoor was zijn antwoord, hij had nog zeker twee jaar meegekund.
    De gemeente heb ik gemaild en verweten dat zij sneaky op carnavalsmaandag zonder raadpleging van de dorpsraad iets waardevols vernield hebben.
    Van die schommel werd echt veel gebruik gemaakt, ze zijn Princenhage verplicht om die kwestie in ere te herstellen. Dat doen ze in Breda noord ook na oud en nieuw

  2. F.A. van Oosterhout op

    Wát een teleurstelling om te ontdekken dat de schommel is weggehaald. Ik zag de mensen bezig om de schommel eruit te halen. Wonende in de Vogelschoot liep ik vaak met de kleinkinderen naar de schommel. Ook ik kon gemakkelijk meeschommelen, al ben ik 72 jaar! Die andere speeltuin kan dan groter zijn, mooier misschien maar deze ene schommel was het hélémáál!! Niemand hoefde op een beurt te wachten en voor de omgeving had het iets heel speels! Foute boel, dit gebeuren!!

Laat een reactie achter