Deelnemers uit Princenhage bij de laatste 50 deelnemers van de Alleskunner

0

Vanavond was de 5 aflevering van de Alleskunner op SBS6. De deelnemers Liliane Koek en Ralph Koolen uit Princenhage zijn beiden nog in de race om Alleskunner te worden. Voor Ralph was het spel bijna teneinde toen een zo lang mogelijke aardappelschil gemaakt moest worden. Gelukkig was er een andere deelnemer die een schil had die 1 cm korter was.
Andere spellen die onder andere gedaan moesten worden: bezem op een vinger houden, bubbeltjesfolie in een koker stoppen, met 7 stukken een vierkant maken, met bierviltjes een kaartenhuis van 4 verdiepingen maken, een paar sokken compleet maken in een grote stapel wasgoed. Volgende week zaterdag om 21.35 kunnen we zien of ze de 6 aflevering ook zullen overleven.

SONY DSC

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter