Jeugd Prinsengeburenbal 2020

0

Zaterdag 1 februari werd het 4e Jeugd Prinsengeburenbal gehouden, dit jaar was C.C. ’t Aogje de stichting die deze avond mocht organiseren. Alle jeugdraden uit Breda en omgeving kwamen deze avond samen om er een mooi feest van te maken en op te warmen voor de carnaval. Het moet gezegd, ieder gezelschap deed zijn stinkende best om zijn of haar stichting op de kaart te zetten deze avond. En moeten volwassen een beetje los komen op een avond voordat de polonaise wordt ingezet, bij de jeugd ging dat toch wel wat vlotter. Bij het eerst nummer werd al gelijk een polonaise van tientallen meters gevormd.

Onze jeugdprinses Jayna de 20ste opende de avond waarna zij alle geburen ontving op het podium van de grote zaal van De Koe. Voor elke prins of prinses was er kort de tijd om wat te zeggen en om onderscheidingen uit te reiken maar er moest snel weer worden gefeest.

Moe maar voldaan gingen de geburen om 11 uur weer naar huis

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter