Vinylavond 2020

0

Terwijl vanavond (25 januari) de temperatuur buiten richting het vriespunt gaat, klinken in Vlaamse Schuur van De Koe weer de gezellige en warme klanken tijdens de Vinylavond 2020. Er zullen deze avond 10 muziekliefhebbers de draaitafels bedienen om u te laten genieten van hun favoriete muziek. Er is dit jaar bewust gekozen voor maar 10 draaiers, zodat iedereen ruim de tijd heeft en de laatste niet tot na middernacht hoeft te wachten. Aan het eind van de avond is er dan nog voldoende tijd voor de liefhebber om wat extra nummers te draaien, die niet meer in hun setje pasten.

Dit jaar betreden ook 2 nieuwe deelnemers het podium, dus weer verrassend wat zij ons laten horen. Aan de playlists te zien wordt het in ieder geval weer een zeer gevarieerde avond. Van Latin-Jazz tot pop, van Wim Sonneveld tot ZZ-top! Dat wordt dus genieten, aanvang 20.00 uur.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter