Inzameling kerstbomen Princenhage

0

Op zondag 12 januari konden de kerstbomen worden ingeleverd op de Haagsemarkt, waar kinderen voor elk ingeleverde boom een lot ontvingen. Net als op veel andere plekken in Breda is de inzamelingsactie een alternatief voor de jaarlijkse verbranding.

Rond 14:30 kwamen kinderen uit alle gaten en hoeken van Princenhage naar de Haagsemarkt gelopen. Velen van hen sleepten zelf een grote kerstboom achter zich aan, waarbij sommigen hulp kregen van vader of moeder. De bomen werden op de parkeerplaats van de Haagsemarkt verzameld.

Bon voor iedere boom
Voor iedere ingeleverde kerstboom ontvingen de kinderen een lot waarmee ze kans maakten op mooie prijzen. Na de loterij, die op veel enthousiasme mocht rekenen, kregen de kinderen nog iets lekkers als ze het lot weer kwamen inleveren.

Nog een boom in huis?
Wie de inzameling heeft gemist en de boom nog wel kwijt wil, kan deze in de maand januari aanbieden door de boom naast de gft-container te leggen op de dag dat deze wordt geleegd. Na januari dien je contact op te nemen met de gemeente voor het maken van een afspraak.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter