Laatste kaarten InKOEgnito

0

Zaterdagavond 18 januari vindt voor de tweede keer het grote pre-carnavalsfeest InKOEgnito plaats in De Koe. Voor degene die niet weten wat het inhoudt. InKOEgnito is een feest zonder hoogheden, Prinsen en Baronnen, ze zijn welkom maar mogen hun veren thuislaten. Ook de carnavalsverenigingen mogen hun clubkleding in de kast laten en op zoek naar een geweldige outfit voor dit feest. En het belangrijkste: zo weinig mogelijk gepraat op het podium maar zoveel mogelijk gefeest in de zaal, dat is InKOEgnito.

Op dit moment zijn er nog ongeveer 60 kaarten beschikbaar voor dit feest. Dus wil je dit niet missen ga dan snel langs bij Femke Reuvers (Pastoor van Spaandonkstraat) of iedere doordeweekse avond vanaf 19.30 in De Koe.

Wat kan je dit jaar verwachten bij InKOEgnito: een Vlaamse schuur met maar liefst 11 carnavalskapellen. Bijzonder deze avond wordt het optreden van de Bredasche Bauernkapelle. Zij zijn uitgenodigd om de avond dit jaar het thema heeft: Jetzt geht’s los! In de grote zaal treden op: Tommy Lips, de knotsgekke Johnny Gold die zeker zijn carnavalsnummer 2020 zal zingen “Als je in Brabant Bent” en de Gebroeders Rossig (o.a. bekend van de carnavalshits 2019: Alie Exprezz en Strijkplank). De avond wordt afgesloten door de feestband “Die Knackarsche”, carnavalsmuziek in een Oktoberfest-jasje.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter