Gouden jubileum voor Ad Koijen en Partners

1

50 Jaar geleden begon Ad Koijen (70) als zelfstandig boekhouder  vanuit zijn ouderlijk huis in Chaam. Achtereenvolgens behaalde hij de diploma’s belastingconsulent RB (intussen genaamd Register Belastingadviseur), erkend hypotheekadviseur, pensioenadviseur en alle benodigde diploma’s op het gebied van verzekeringen voor bedrijven en particulieren.

Ad geeft in vogelvlucht een overzicht van de ontwikkeling in de loop der jaren: “In 1973 verhuisden we vanuit Chaam naar Princenhage, waar we aan de Posthoornstraat 14 een kleine kantoorruimte aan de woning bouwden. In 1985 werd alsnog een kantoor in Chaam geopend. In 1996 was door de groei van het kantoor de locatie Posthoornstraat te klein en werd het kantoor Esserstraat aangekocht. In 2000 werd de eenmanszaak omgezet in een BV onder de naam A.C. Koijen en Partners. In Princenhage en Chaam werken we nu, inclusief de vennoten, met 25 mensen. Deze vennoten zijn sinds 1 januari 2006 Norbert Heijblom en Maikel van Oosterhout. Onze zoon Krijn is per 1 januari 2007 vennoot geworden.

Basis voor goede contacten is eerlijkheid en vertrouwen
Door het alsmaar groeien van het bedrijf hebben we in 2006 een splitsing aangebracht. De ene tak werd administraties en belastingadvies voor bedrijven en particulieren en ook voor Belgische  belastingaangiften met Norbert Heijblom als partner, de andere tak: hypotheken, lijfrenten en verzekeringen voor bedrijven en particulieren met Maikel van Oosterhout en onze zoon Krijn als partners. Ons bedrijf heeft vier gediplomeerde hypotheekadviseurs: Maikel van Oosterhout, Krijn Koijen, Kees van Hulten en ik. Voor veel woningbezitters is met de huidige lage rente de hypotheek oversluiten en/of rentemiddeling interessant”.                                                                                            

Regiobank
“In 2011 zijn we Regiobank geworden en zijn daarmee een van de 530 zelfstandige vestigingen in Nederland. Door altijd eerlijkheid, aandacht, vertrouwen en service voorop te stellen, behartigen wij intussen de financiële belangen voor 3000 particulieren/bedrijven. Onze grootste kracht is dat we laagdrempelig zijn, waar je zo binnen loopt voor advies en anderszins. Ik ben er trots op om in de afgelopen 50 jaren een hecht team opgebouwd te hebben dat voor iedereen klaar staat!”.

Feest
“Vanwege ons 50-jarig jubileum liggen er zowel op het kantoor in Princenhage als in Chaam cadeautjes klaar voor de kinderen. Dit voorjaar geven we een extra feestelijk tintje aan ons jaarlijkse weekendje met onze medewerkers. Op zaterdag 25 januari a.s. stellen wij iedereen in de gelegenheid om met ons het glas te heffen in Het Chaamsche Wapen, Dorpsstraat 44 in Chaam. Vanwege de te verwachten drukte verdelen we dat over drie tijdsblokken, namelijk van 14.00 tot 16.00 uur, van 16.00 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur”.

De redactie feliciteert Ad Koijen, Partners en medewerkers met het 50-jarig jubileum en wenst hen succes in de toekomst.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Beste Ad en Partners,

    Hartelijk gefeliciteerd met jullie 50 jarig jubileum.
    Fantastisch dat jullie dat mogen vieren.
    Wij wensen jullie het allerbeste voor de komende 50 jaar !

    Namens bestuur en vrijwilligers van de OpstapbusABC.

Laat een reactie achter