Nieuwjaarsconcert en Nieuwjaarsreceptie

0

Princenhage ontmoet elkaar weer na alle feestdagen bij het nieuwjaarsconcert en de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari in Sociaal Cultureel Centrum De Koe tijdens “Princenhage ontmoet”. Deze middag start om 13.00 uur met optredens van Popkoor BSUR en Bigband 2 Swing 4 U samen met het Opleidingsorkest van Cecilia in de Grote Zaal. De presentatie is in handen van Peter van der List.

Na de muzikale optredens proosten wij graag met u op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie die rond 15:00 start en in de Vlaamse Schuur plaatsvindt.

De Dorpsraad Princenhage, Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage, De Koe en de OndernemersVereniging Princenhage nodigen alle inwoners van Princenhage uit voor een gezellig en muzikaal samenzijn deze middag in SCC De Koe. De entree is gratis.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter