Kerstboom eruit!

0

De komende dagen zal uit veel woonkamers in Princenhage de kerstboom weer verdwijnen. De gemeente Breda houdt de komende 2 weekenden op 15 plaatsen de jaarlijkse kerstboominzamelingen en – verbrandingen. Op 8 van de plaatsen is het alleen een inzameling en op de andere 7 plaatsen is er ook verbranding.

In Princenhage gaat het om een inzameling. Op zondag 12 januari kunnen de kerstbomen om 14.30 worden ingeleverd op de Haagsemarkt. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvangen de kinderen een lot waarmee ze kans maken op mooie prijzen. Na de loterij krijgen de kinderen nog iets lekkers als ze het lot weer inleveren.

Geen zin of tijd om de boom naar de inzameling te brengen, je kunt hem ook aanbieden in de maand januari door de boom naast de gft-container te leggen op de dag dat deze wordt geleegd. De gemeente vraagt wel versiering, lampjes etc. te verwijderen. Wie gebruik maakt van ondergrondse containers, kan de kerstboom naast de gft-zuil zetten. Als je na 31 januari pas afscheid van de boom wilt nemen moet je contact opnemen met de gemeente om een datum van ophalen af te spreken.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter