Gezellige sfeer bij Princenhage Fonkelt

0

Je kon er letterlijk niet omheen: de lichtjes op de Haagse Markt. Een goed verlichte kerstboom, sfeervolle lampjes bij de kraampjes en kaarsen die over de stoepranden van de Haagse Markt verspreid stonden: ook dit jaar fonkelde Princenhage weer volop.

Fanatisme bij het Curling toernooi
Onder het genot van gezellige (live)muziek genoten flink wat inwoners van Princenhage van de activiteiten op de Haagse Markt. Vanwege het succes van vorig jaar was er dit jaar niet één, maar waren er twee curlingbanen aangelegd. Met veel enthousiasme probeerden de verschillende teams elkaar af te troeven tijdens goed georganiseerde Curling toernooi. Aan fanatisme ontbrak het de deelnemers in ieder geval niet! Het aanwezige publiek zocht veelal de warmte van het gezellige Foodplein op, waar men onder het genot van hapjes en drankjes van lokale ondernemers gezellig een praatje maakten met elkaar.

In de rij voor de rodeo eland
Omgeven door lichtjes vormde de rodeo eland een andere populaire attractie. Tot laat in de avond vormde zich een rijtje enthousiaste kinderen die zolang mogelijk op de rug van de steeds sneller draaiende rodeo-eland probeerden te blijven. De activiteiten in Het Gele Huis en de glow in the dark speurtocht zorgden eveneens voor veel plezier.

Princenhage Fonkelt 2019 kan terugkijken op een geslaagd evenement. Met leuke activiteiten, het bourgondische Foodplein en gezellige (live)muziek was het een feest voor jong en oud.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter