Kom in Kerststemming met Cantabile en De Camera

1

Zondag 22 december, aanvang 20.00 uur, geven Gemengd koor Cantabile en strijkorkest De Camera een verrassend kerstconcert in de Sint Martinuskerk. Koor en orkest hebben beide een gelijkwaardige inbreng en zullen onder meer kerstliederen in bijzondere arrangementen ten gehore brengen.

Traditionele kerstliederen maar dan anders

Gemengd koor Cantabile brengt o.l.v. Ad van Unen kerstliederen ten gehore die op het eerste gezicht traditioneel zijn. Maar in de arrangementen van Louis Toebosch en Jetse Bremer klinken deze anders dan u gewend bent. Daarnaast staat op het programma voor koor en orkest het indrukwekkende Dona nobis pacem van de Finse componist Pēteris Vasks. U zult verrast worden door Annunciatio, een werk voor koor en orkest van Tijmen Wehlburg – tevens dirigent van De Camera. Tot slot zal De Camera u in vervoering brengen met het feestelijke en ontroerende Concert voor twee violen en strijkorkest van Johann Sebastian Bach. Solisten hierbij zijn Tijmen Wehlburg en Jeroen Dupont. Het concert, dat als titel heeft Dona nobis pacem, zal u helemaal in de juiste stemming brengen om aan het kerstfeest te beginnen.

Entree

Toegangskaarten à € 12,50,- zijn te koop bij Multiboek Princenhage, de Vrije Boekhandel, boekhandel Van Kemenade & Hollaers en bij koor- en orkestleden. Jongeren tot 18 jaar betalen €7,50 en kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) hebben gratis toegang. Op de avond van het concert zijn de eventueel resterende kaarten te koop bij de ingang van de kerk.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Lieneke van der Schoot op

    Fijn om in mijn geliefde Princenhage een concert te mogen geven! Ik hoop natuurlijk veel bekenden in het publiek te zien.
    Wie nog een kaartje wil kopen kan ook bij mij terecht.

Laat een reactie achter