Sfeervolle kerst met Cecilia

0

Koninklijke Harmonie Cecilia verhoogt de kerstsfeer in het dorp in Breda met gezellige en mooie concerten en een diner. Zo verbindt het muziekgezelschap jong en oud rond het verhaal van vrede op aarde.

Zaterdag 14 december start het Opstaporkest van Cecilia om 18.00 uur met een kerstconcert in de Martinuskerk. Het orkest staat onder leiding René Nelis. Ook de Meertenzangertjes werken mee net als het Theater Kinderkoor van de Nieuwe Veste. Er zullen weer veel kinderen met hun (groot)ouders onder het gehoor zijn. Zo luiden de jonge muzikanten samen de opening in van de kerststal op de Haagsemarkt in. Daarmee houden ze een jarenlange traditie in ere en is kerst aangebroken in het Dorp in Breda. De toegang voor het concert is gratis.

Om 20.30 is het de beurt aan het groot harmonieorkest om kerst aan te kondigen met een deels symfonisch en deels swingend concert. De Martinuskerk biedt dan onderdak aan de 70 koppen tellende harmonie onder leiding van Jos Schroevers. Honderden gasten zullen genieten van Christmas Carols Paris Sketches.

Daarna soleert zanger Ewout Feenstra met swingende nummers als Rudolph the Red Nose Reindeer, Santa Claus is coming to town en natuurlijk ontbreekt White Christmas niet. Cecilia begeleidt Feenstra hem met een prachtige bigband sound.

Kaarten à €12,50 via kaartverkoop@ceciliaprincenhage.nl of te koop voor aanvang van het concert. De kerk is om 20.15 uur open.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter