Tweede editie InKOEgnito

0

Wat was het een succes vorig jaar! Voor het eerst organiseerden De Vrienden Van InKOEgnito i.s.m. De Koe een knallend pre-carnavalsfeest met voor ieder wat wils. In de Vlaamse schuur heel de avond vrolijke klanken van vele Bredase carnavalskapellen. In de grote zaal feest met artiesten, afgewisseld met een top-dj en als afsluiting een band die het dak eraf speelde.

Voor degene die er niet waren InKOEgnito is een feest zonder hoogheden, Prinsen en Baronnen, ze zijn welkom maar mogen hun veren thuislaten. Ook de carnavalsverenigingen mogen hun clubkleding in de kast laten en op zoek naar een geweldige outfit voor dit feest. En het belangrijkste zo weinig mogelijk gepraat op het podium maar zoveel mogelijk gefeest in de zaal, dat is InKOEgnito.

18 januari 2020
Iedereen die er was kan het beamen: het was een heerlijk feest wat een vast vervolg krijgt. Iedere derde zaterdag van januari wordt voortaan InKOEgnito gehouden. De tweede editie zal dus worden gehouden op zaterdag 18 januari 2020. Mensen die al op de hoogte zijn van dit aankomende feest, worden al zenuwachtig. “Wanneer start de kaartverkoop?”

Kapellen
Wat kan je dit jaar verwachten bij InKOEgnito: een Vlaamse schuur met maar liefst 11 carnavalskapellen. Ook onder kapellen is dit feestje enorm gewild. Er is zelfs geloot wie er dit jaar mogen spelen. Bijzonder deze avond wordt het optreden van de Bredasche Bauernkapelle. Zij zijn uitgenodigd om de avond dit jaar het thema krijgt: Jetzt geht’s los!

Alie Exprezz
In grote zaal treden op: de lokale trots Tommy Lips, de knotsgekke Johnny Gold die zeker zijn carnavalsnummer 2020 zal zingen “Als je in Brabant Bent” en de Gebroeders Rossig (o.a. bekend van de carnaval hits 2019: Alie Exprezz en Strijkplank). De avond wordt afgesloten door de feestband “Die Knackarsche”, carnavalsmuziek in een Oktoberfest-jasje.

Kaarten
Wil je er dit jaar (weer) bij zijn, wees er dan snel bij! De kaarten à 11 euro zijn te koop op de speciale pre-voorverkoopdag 30 november van 11.00 tot 13.00 uur en ‘s avonds bij Helemaal Hollands in de Vlaamse Schuur van De Koe (voorkeur betalen per pin!). Vanaf 2 december zijn de kaarten (indien nog voorradig) verkrijgbaar bij de winkel van Femke Reuvers (Pastoor van spaandonkstraat) en iedere avond vanaf 19.30 aan de bar in De Koe of te reserveren via info@dekoe.nl.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter