Princenhage gaat weer fonkelen

0

Op zaterdag 14 december organiseert Stichting Evenementen Princenhage weer het evenement: Princenhage Fonkelt. Tijdens Princenhage Fonkelt 2019 vinden weer diverse activiteiten plaats op de Haagsemarkt van 12.00 tot 21.00 uur. 

Curlingtoernooi
Vanwege het succes van vorig jaar is er wederom een curlingtoernooi, dat dit jaar uitgebreid wordt naar twee banen, zodat ook de kinderen uit groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen hun eigen competitie krijgen. Voor de kinderen vindt het toernooi plaats in de middag; voor de volwassenen einde middag en begin avond. Rondom de curlingbanen is een foodplein met Princenhaagse ondernemers, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, terwijl je je favoriete curlingteam kunt aanmoedigen. En uiteraard ontbreekt de muzikale omlijsting niet.

Vanaf 12:00 ‘s middags staan verder onder meer de volgende kinderactiviteiten op het programma: rodeo eland rijden, voorlezen voor de kleintjes bij de open haard in Herberg Het Roode Hert, verschillende (knutsel)activiteiten in Het Gele Huis en voor het Roode Hert, en tegen de avond de glow in the dark speurtocht. Zoals elk jaar gaan de meeste straatlantaarns uit als het donker wordt en wordt de Haagsemarkt verlicht door kaarsen en de grote kerstboom.

Het evenement is gratis m.u.v. deelname aan het curlingtoernooi; dat kost EUR 15 per team van 4 volwassenen (inclusief één consumptiebon p.p.) en EUR 7,50 per team van 4 kinderen (inclusief ranja). Hiervoor kan je aanmelden via de website: www.stichtingevenementenprincenhage.nl.

Fonkelt Loterij
Van vrijdag 6 tot en met vrijdag 13 december ontvangen klanten bij aankoop van een product een lot voor de Fonkelt Loterij bij de deelnemende ondernemers in Princenhage waar ook de prijzen vandaan komen. Elke ondernemer bepaalt zelf bij welk product of bij welk bedrag een lot wordt afgegeven. Het lot wordt door de klant ingevuld en gedeponeerd in de Fonkelt Loterij box. Alleen volledig ingevulde loten zijn geldig én om te winnen moet men tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 14 december om 15.30 uur aanwezig zijn op de Haagsemarkt.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter