Brand in flatgebouw Mastbosstraat

0

Een warmtepomp in de technische ruimte van het nieuwe flatgebouw aan de Mastbosstraat (voormalig Veolia kantoor) is zondagavond net voor middernacht door onbekende reden in brand gevlogen. Een bewoner ontdekte de brand en belde de hulpdiensten. Hierna maakte hij de overige bewoners wakker hij kreeg hierbij hulp van de brandweer en politie.

Alle bewoners van het flatgebouw werden buiten opgevangen. Door de grote rookontwikkeling stonden alle gangen van het gebouw onder een dikke laag rook. De brandweer kwam ter plaatsen met meerdere voertuigen en de Mastbosstraat werd door de politie afgesloten.

De brand was na een half uur onder controle. Hierna werden de gangen en de technische ruimte van flat door de brandweer geventileerd. De bewoners hebben ongeveer anderhalf uur buiten gestaan voordat ze weer terug naar hun woning mochten.

Tekst en foto’s Perry Roovers. 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter