S.K.I.P. Halloween Disco

0

Vandaag, 31 oktober is het Halloween. Aanstaande zaterdag 2 november wordt dit bij S.K.I.P. gevierd met de Halloween Disco in De Koe.

Het begint buiten steeds vroeger donker te worden en dat betekent dat het feest der griezels en spoken voor de deur staat: Halloween! Voor griezelen en feesten ben je bij S.K.I.P. precies aan het juiste adres. We gaan niet alleen lekker los op de dansvloer, maar er zijn ook prijzen voor de beste/mooiste/griezeligste outfit! Het eerste deel van de avond van 18:30 tot 20:00 uur is voor groep 1 t/m 4. Het tweede deel van 20:30 tot 22.00 uur vieren we feest met de kinderen van groep 5 t/m 8.

Consumptiebonnen kunnen voor aanvang gekocht worden bij de deur (€1,90 per stuk). Zo hoeft er niet onnodig met geld rondgelopen te worden. Verder is het prettig als ieder kind een briefje met zijn/haar naam en telefoonnummer mee neemt zodat het inschrijven snel en makkelijk verloopt en S.K.I.P. kan bellen als er iets is. Nog vragen en/of opmerkingen over de Halloween Disco? Stuur dan een mailtje naar info@skipprincenhage.nl.

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter