Tijdelijke afsluitingen Ettensebaan

0

De komende dagen staat Breda/Princenhage in het teken van de viering van 75 jaar vrijheid. Op zondag 27 en dinsdag 29 oktober zijn er herdenkingen op het Pools Militair Ereveld aan de Ettensebaan. Het gaat beide dagen om ceremoniële plechtigheden met een ingetogen karakter. U wordt verzocht hiermee rekening te houden. De Ettensebaan wordt gedeeltelijk/geheel afgesloten bij deze plechtigheden.

Zondag 27 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur
Ettensebaan ter hoogte van het Poolse Militaire Ereveld op bepaalde momenten voor korte tijd afgesloten in beide rijrichtingen. Doorgaand verkeer blijft echter mogelijk ook voor busdiensten en het fietsverkeer. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer te regelen.

Dinsdag 29 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur
Zuidelijke rijbaan van de Ettensebaan (richting Vincent van Goghstraat en centrum) afgesloten voor al het verkeer. Het aanliggende fietspad is ook afgesloten. Het verkeer uit de rijrichting A16 wordt omgeleid over de Zandoogjes. Op Zandoogjes tussen de Argusvlinder en Tuinzigtlaan is tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld (uitrijdend naar de Tuinzigtlaan). Doorgaand fietsverkeer richting de Tuinzigtlaan kan oversteken naar het fietspad aan de andere kant van de Ettensebaan en de weg vervolgen.

Dinsdag 29 oktober van 15.30 tot 16.00 uur
Ook de noordelijke rijbaan (zijde benzinepomp) van de Ettensebaan (richting A16) afgesloten. Het aanliggende fietspad aan deze zijde blijft beschikbaar voor het fietsverkeer. Het verkeer richting A16 (inclusief bussen) wordt dan via de Tuinzigtlaan, Argusvlinder en de Zandoogjes omgeleid.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter