S.K.I.P’s Got Talent

0

S.K.I.P. presenteert ook dit jaar weer een heuse talentenjacht gebaseerd op het tv-programma Holland’s got talent. Kan jij heel goed dansen, zingen, playbacken, turnen, rappen, bellen blazen, een instrument spelen, voetbal trucjes doen, hoelahoepen of heb je een ander gaaf talent? Dan kan je dit tijdens S.K.I.P’s Got Talent laten zien op zaterdag 5 oktober.

Wil je meedoen met S.K.I.P’s got talent? Je kunt je aanmelden op de website van S.K.I.P.: www.skipprincenhage.nl, inschrijven kan t/m 27 september.

Na de inschrijving vragen wij aan alle deelnemers om op 30 september naar De Koe te komen. Hier bespreken wij met jou de laatste informatie over de talentenjacht en stellen wij nog wat vragen. Na de inschrijving krijgt u hier meer informatie over.

Om deze activiteit in goede banen te laten leiden, verwijzen we jullie ook even naar het reglement van S.K.I.P.’s Got Talent deze is ook op de website te vinden. Met vragen kun je bellen naar de SKIP-O-FOON: 06-47440075 of mailen naar info@skipprincenhage.nl

Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij S.K.I.P.’s Got Talent op zaterdagavond 5 oktober om 19.00 uur in de Grote Zaal van De Koe.

Groetjes S.K.I.P.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter