Joost den Engelsman winnaar Princenhaags Golfkampioenschap 2019

0

Op zondag 22 september werd het negende Princenhaagse Golfkampioenschap georganiseerd op het golfpark de Turfvaert in Rijsbergen. De weergoden waren goed gezind, veel en mooie temperaturen. 33 deelnemers stonden vanaf 12.00 uur aan de start. De organisatie lag dit jaar in handen van Dennis Prinsen en Carlo Foesenek. De golfers moesten 9 of 18 holes spelen. De groepen waren gemiddeld zo´n 4 ½ uur onderweg in flights(groepjes) van drie. Twee jaar geleden nam Paul van Alphen de cup met de grote oren mee naar huis. Dit jaar was het de beurt aan Joost den Engelsman. Carlo Foesenek werd tweede en Wim Prinsen werd knap derde.

De Neary(het dichtst bij de vlag in de eerste slag) werd dit jaar gewonnen door Jan Brehm. Helaas was er van de dames niemand die de bal het dichtst bij de vlag sloeg en ook nog op de green. De Longest bij de mannen(de bal die het verst komt bij de eerste slag en ook nog op de fairway-de baan belandt) werd dit jaar ook door Joost den Engelsman gewonnen. De winnares van de longest bij de dames werd Annelies van Amstel.

De prijs voor degene met de minste slagen ging bij de mannen naar John den Engelsman en bij de dames naar Annelies van Amstel. Dit jaar hadden we voor het eerst een winnaar van de 9 holes wedstrijd. De Winnaar werd Loek van der Put.Dit jaar hadden we voor het eerst een flight prijs. Die werd dit jaar gewonnen door Jürgen Quaars, Bart Krielen en Carlo Foesenek. Nogmaals allemaal van harte gefeliciteerd!

Iedereen was weer heel erg enthousiast over het evenement! De dag werd afgesloten met een heerlijke walking dinner bij gasterij Don-Qui John. Ook de partners van de deelnemers konden hieraan deelnemen. De organisatie bedankt hierbij nogmaals alle sponsoren voor het mede mogelijk maken van dit jaarlijks terugkerend sportief evenement.

Wij nodigen alle Princenhaagse golfers uit om volgend jaar deel te nemen aan dit prachtige kampioenschap. De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het kampioenschap zal wederom worden gehouden op Golfpark de Turfvaert in Rijsbergen.

Namens de organisatie PGK

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter