Kermis Princenhage

0

Zaterdag 28 september start de Princenhaagse Kermis en eindigt op dinsdag 1 oktober. Vorig was door een foutje de kermis in het laatste weekend van september ingepland in plaats van het eerste weekend van oktober. Echter bleek dit laatste weekend van september een beter weekend en had dit weekend bij de gehouden enquête ook de voorkeur van de Princenhagenaars en is daarom voor dit jaar ook weer zo ingepland.

Wat wel anders is met andere jaren is de indeling van de kermis door de herinrichting van de Haagsemarkt en op het Esserplein staan geen kermis meer opgesteld. Op de Haagsemarkt staan in totaal 17 attracties opgesteld. DJ Polyp maakte een filmpje van de attracties die op de Princenhaagse kermis staan (Volgens onze informatie staat er wel een andere draaimolen) voor YouTube.  

Naast deze attracties kunnen er lekker dingen worden gekocht bij de Snoepkraam, Gebakkraam en Suikerspinkraam. Een gokje kan gewaagd worden bij de Pusher en de Grijpkranen. Met een beetje handigheid kunnen er prijzen worden gewonnen bij de American Skee-Ball en de schiettent.  En de kleintjes kunnen ook nog eendjes vissen en touwtje trekken.  

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter