Steekpartij Westerpark

0

Zondagavond 15 september kwam even na 21.00 uur een melding dat er een steekpartij had plaatsgevonden in het park bij de Argusvlinder, hierbij zijn twee jongens en een meisje gewond geraakt. Het meisje zou in haar been zijn gestoken, een van de twee jongens in zijn rug. Via twitter meldt de politie dat een van de jongens naar het ziekenhuis in Rotterdam is vervoerd. De twee anderen slachtoffers zijn naar het ziekenhuis in Breda gebracht.

Het zou volgens omstanders gaan om kinderen uit de wijk.  Er was veel toeloop van mensen en ouders van kinderen die ‘s avonds in het park zitten. Zeker zes jongeren zijn met politiebussen meegenomen om getuigenverklaringen af te leggen.

Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen en deze is geland in de buurt van het Markenhage College. De politie is in de wijk op zoek naar de dader. Het zo gaan om een man in donkere kleding en een donkerrode hoody aldus de politie. 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter