Toename auto-inbraken Princenhage

0

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. In de wijk Princenhage worden de laatste tijd veel auto-inbraken gepleegd. Uit cijfers blijkt dat in Princenhage meer auto-inbraken worden gepleegd dan in de omliggende wijken. Om deze reden wil de politie u vragen om gebruik te maken van de volgende tips:

Laat geen waardevolle spullen in uw auto achter;
Laat geen goederen in het zicht leggen;|
Zet uw dashboardkastje open, laat zien dat u geen waardevolle goederen in de auto heeft;
Laat geen elektrische apparaten in uw auto liggen;
Sluit uw auto altijd af.

Ziet u iets verdachts meld dit dan altijd bij de politie. Dit kan via het algemeen telefoonnummer 0900-8844 of bij spoed of heterdaad via 112. Ook kunt u geheel anoniem een melding maken bij de onafhankelijke stichting Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis). Doe altijd aangifte van een auto-inbraak!

Er zal later dit jaar nog een informatieavond worden georganiseerd door politie en buurtpreventie . Datum en locatie volgt nog.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter