Motorrijder zwaargewond bij ongeval Ettensebaan – update

2

Donderdagavond 8 augustus heeft iets na 22.00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Ettensebaan ter hoogte van de Zuilenstraat. Een motor en auto zijn tegen elkaar gebotst. Hierbij is de motorrijder zwaargewond geraakt. Voor het slachtoffer is een traumahelikopter ter plaatse gekomen en de trauma-arts is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie heeft sporenonderzoek gedaan en hierdoor was de Ettensebaan richting centrum enige tijd afgesloten.

 

Update politiebericht 09-08-2019 11:55 uur

Een motorrijder uit Breda is donderdagavond 8 augustus rond 22.15 uur in botsing gekomen met een personenauto, bestuurd door een 29-jarige man uit de gemeente Halderberge. Het ongeval vond plaats op de Ettensebaan.

De automobilist is tegen de motor aangebotst. De motorrijder is hierdoor onder de auto gekomen en raakte bekneld. De traumaheli is ter plaatse gekomen. De motorrijder is met de trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd.

Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

 

Delen

Over de auteur

2 reacties

  1. Mario Boeren op

    En weer is het raak op dit kruispunt. Wanneer gaat het echt fout en vallen er meer dan zware gewonden. Tijd aan de gemeente om de verkeerssituatie aan te passen.

  2. Ingrid van Hal op

    Alle kruisingen en oversteek op de Ettensebaan zijn gevaarlijk! Pak het stoplicht bij de woonboulevard! Daar denken ze van de parallel-weg voorrang te hebben! Hoe vaak heb ik daar geen agressieve rijders die gewoon de weg blokkeren om het voorrang af te dwingen. Ook hier zoudens ze vlug eens wat aan moeten doen!!

Laat een reactie achter