Expositie Annemie Jaspers

0

Annemie exposeerde 5 jaar geleden in de Stadsgalerij met keramiek, vilt, foto’s en grafiek. De thema’s waren toen: vrouwelijke drijfveren, overgave en acceptatie, pogingen van vrouwen om meer aanschouwend in het leven te staan en afstand nemen van de huidige gejaagdheid. Nu is het tijd voor een nieuwe overzichtstentoonstelling die laat zien dat zij een andere kant op gaat. Je ziet bij haar werk nu meer composities, plattegronden, beelden vanuit de lucht en organische vormen. “Want mooier als de natuur kan een kunstenaar het niet maken. Die vormen, kleurschakeringen en beelden zijn niet te evenaren”

Annemie werkt niet volgens een duidelijk ontwerp, maar gaat impulsief en intuïtief aan het werk vanuit een gegeven of idee. Zij gebruikt daarbij verschillende technieken en materialen. Dit komt mede voort uit haar opleiding Textiele Vormgeving , die zo divers en breed was opgezet dat werkelijk alle materialen en technieken werden gebruikt en in elkaar vervlochten.

Annemie deed eerst jaarlijks mee aan de Kunstroute in het Ginneken, maar woont nu bijna 3 jaar in Princenhage en is daar nu actief als vrijwilliger in Het Gele Huis in Princenhage en geeft naailes bij Dokter Zigzag op de Haagweg. 

U  bent welkom op de feestelijke OPENING van de expositie op zaterdag 3 augustus om 15.00 uur m.m.v. Het Bredaas Saxofoon duo + duo R&G  (sax en gitaar)

De tentoonstelling is hierna nog open t/m 18 augustus
Ma t/m vrij 13 – 17 uur, za + zon 11 – 17 uur
Princenhaags Museum
Haagweg 334

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter