Groen-wit kijkt terug en blikt vooruit

0

Het voetbalseizoen 2018 –2019 is weer afgelopen. De jeugd heeft het weer voortreffelijk gedaan. Diverse teams hebben de kampioenschaal omhoog kunnen houden. Dit mede dankzij de inzet van leiders en jeugdtrainers. Het komende seizoen belooft ook weer mooi te worden. We starten met 39 teams waaronder 5 meisjesteams.

Bij de seniorenafdeling was het ook spannend. Het eerste selectie elftal streed in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Maar dit hebben ze jammer genoeg niet gehaald. Het mooiste succes kwam toch van het 2e selectie elftal. Zij zijn gepromoveerd naar de reserve 1e klasse. Een prachtige prestatie die in de geschiedenis van Groen-Wit nog nooit is behaald.

Voor het volgend seizoen gaan 2 leden bij de KNVB een trainingscursus volgen. Dit is voor de leden en de jeugd belangrijk. Het is een van de speerpunten bij Groen-Wit, het opleiden van eigen mensen om de jeugd een kwalitatief betere training te kunnen geven.

Maar daarnaast zijn er voor verschillende onderdelen nog vrijwilligers nodig. Man of vrouw, dat is niet belangrijk. Het wordt steeds moeilijker om alle functies goed bezet te krijgen. Als je het leuk vindt om iets met mensen, vooral bij de jeugd, te doen, laat dan iets weten. Je hoeft echt niet alle in en outs van voetbal te weten om waardevol voor de club te zijn. Voor een aantal onderdelen vraagt het een paar uurtjes per week en andere een paar uurtjes per maand. Ook voor mensen die met vroegpensioen gaan is het een leuke bezigheid. Stuur een mailtje naar onze secretaris en we nemen contact op: secretaris@rksvgroenwit.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter