Kunstexpo ‘Voorbij de atlas’ geopend.

0

Zaterdag 8 juni, 16.00 uur was het zover: de eerste zomerexpostie van het Princenhaags Museum werd feestelijk geopend met een act over DE MENS in al zijn facetten door theatergroep KROV. Zij hielden de bezoekers een spiegel voor over de mens. Een geslaagde act waar vele bezoekers van genoten, men kan wel spreken van een geslaagde opening.

De expositie met als thema ‘Voorbij de Atlas’ biedt een veelzijdige kijk in de wereld van diverse Bredase kunstenaars. We reizen veel en vaak wordt gezegd dat de wereld door alle communicatiemiddelen kleiner is geworden, maar is dat zo? De één aanschouwt de wereld met een knipoog, de ander gaat in op de enorme vluchtelingenstroom die nu plaatsvindt. Het thema biedt dan ook een uitdaging om dit onderwerp van diverse kanten te benaderen. Ze zijn er dan ook in geslaagd om ons een veelzijdige wereld voor te spiegelen, soms klein en intiem, andere keren juist groots en abstract. Kortom een bijzondere kijk op de wereld van diverse Bredase kunstenaars. De zomerexpositie in het Princenhaags museum loopt van 8 juni t/m 18 juli  en is te bezichtigen elke woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Ook op tweede Pinksterdag is het museum open. 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter