Wegafsluitingen deze week in Princenhage

0

In verband met diverse evenementen en wegwerkzaamheden zijn de komende dagen een aantal straten afgesloten.

Vrijdag 24 mei is de Haagweg, vanaf de Esserstraat richting Haagsemarkt afgesloten van 19:30 tot 21:30 in verband met de inhuldiging van de Avondvierdaagse.

Zaterdag 25 mei zijn in verband met de opbouw van de vrijmarkt en braderie tussen 15:00 en 20:00 uur de volgende straten (tijdelijk) afgesloten: Haagweg (vanaf de Heuvelstraat), Nieuwe Heilaarstraat (tussen Posthoornstraat en Haagweg), Posthoornstraat (tussen Nieuwe Heilaarstraat en Haagweg), Dreef (vanaf de Esserstraat) , Esserstraat en Haagsemarkt. Bewoners in deze straten wordt verzocht tijdig hun auto elders te parkeren.

Zondag 26 mei zijn dezelfde straten tussen 06:00 en 21:00 afgesloten. Deze dag vervallen ook de bushaltes voor lijn 4 op de Dreef en Nieuwe Heilaarstraat. De vervangende haltes zijn aan de Hovenierstraat en Woonboulevard.

Vanaf maandag 27 mei wordt er gestart met de laatste fase van de herinrichting van de Haagsemarkt. Hierdoor is de Haagweg vanaf de Posthoornstraat afgesloten voor verkeer richting de Haagsemarkt. Er is een omleidingsroute, volg B. De werkzaamheden moeten 7 juni klaar zijn.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter