Open dag Begraafpark Zuylen

0

Jaarlijks wordt landelijk ‘De Week van de Begraafplaats’ gehouden. Hiermee wordt invulling gegeven aan het thema ‘een plek vol verhalen’. Begraafpark Zuylen nodigt u daarom van harte uit tijdens de open dag op zondag 26 mei tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Op verschillende plekken op het begraafpark organiseert Zuylen activiteiten die worden ondersteund door de medewerkers van Zuylen. Zo kunt u bijvoorbeeld een uniek bezoek brengen aan de historische grafkelder. Op een andere plek vertelt imker Aat Rietveld waarom Zuylen over bijenhotels beschikt. Directeur Roel Stapper zal niet snel uitgepraat raken over Circlestone, een duurzame manier om bestaande grafstenen opnieuw te gebruiken. Nog nooit een Virtual Reality-bril op gehad? Je kunt zelfs een virtual reality tour maken. Kortom: genoeg te beleven op zondag 26 mei. Naast een lekker kopje koffie vanuit de bakfiets-barista, ontvangt u het activiteitenprogramma bij aankomst.

Wanneer u zich aanmeldt via het aanmeldformulier ontvangt u in de week van 20 mei een parkeerticket per e-mail. Hiermee krijgt u voorrang op de parkeerplaats. Als dank voor uw interesse ontvangt u bij uw parkeerticket tevens een voucher die u in kunt wisselen voor een duurzame attentie. Aanmelden

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter