Commissie Buitenspelen pakt weer een speeltuin aan

0

Zoals u wellicht weet, is de commissie Buitenspelen Princenhage bezig met het verbeteren van alle speeltuinen in de wijk. Er staan inmiddels drie nieuwe speeltuinen: in de Gielis Beijsstraat, Hagehof, en aan de Klompenmakerstraat/Laarzenmakerstraat. Bij de vierde, aan de Burg. Luysterenburgstraat, zijn er veel tegenslagen geweest met het plaatsen o.a. vanwege wateroverlast. Gelukkig is ook daar inmiddels de speeltuin geplaatst.

Begin april heeft de gemeente ingestemd met het vernieuwen en uitbreiden van de vijfde speeltuin: de speeltuin aan de Pottenbakkerstraat. Dit is een redelijk omvangrijk project geworden waarbij buurtbewoners op meerdere manieren en momenten ons van input hebben voorzien. Om u bij te praten nodigen wij geïnteresseerden; jong en oud, uit voor een inloopavond op woensdagavond 15 mei van 19:30 tot 21:30 in de Dobbelsteen. Tijdens deze avond kunt u komen kijken naar het ontwerp en vertellen wij u meer over de plannen aangaande de drie verschillende fases waarin de speeltuin aangelegd zal gaan worden.

Daarnaast zijn we bezig met het inventariseren van de wensen voor de speeltuin aan het Fort/Holtken/Wendel. De direct omwonenden hebben een enquête ontvangen om in te vullen, echter maken ook andere mensen uit de buurt graag gebruik van de deze speeltuin. Mocht u geen enquête hebben ontvangen en toch graag uw ideeën met ons willen delen, dan vragen we u deze naar onderstaand e-mailadres te sturen of te posten op onze facebook pagina: Buitenspelen Princenhage.

Mocht u interesse hebben om mee te praten over toekomstige speeltuin projecten in Princenhage, dan vernemen wij het graag!

Wij bedanken u en de kinderen bijvoorbaat voor de inzet en ideeën en hopen u 15 mei te verwelkomen in de Dobbelsteen vanaf 19:30 in de Plataan ruimte!

Commissie Buitenspelen Princenhage
Karlien Klijn (karlienklijn@gmail.com)

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter