Gospelkoor El Shaddai zingt Messiah the Musical

0

Op zaterdagavond 16 maart komt gospelkoor El Shaddai o.l.v. Leon van Veen met de inspirerende gospelmusical The Messiah naar de Sint Martinuskerk in Princenhage. Deze musical met schitterende Engelstalige gospelsongs, beelden en een Nederlandstalige vertelling brengt het leven van Jezus dichterbij. Het betreft hier een landelijke première. De Johanneskerk en Sint Martinuskerk werken onder auspiciën van Stichting Princenhage dorp in Breda een deze landelijke première samen.

We nodigen je van harte uit voor deze bijzondere avond in de Sint Martinuskerk. We hopen dat je (opnieuw) geraakt mag worden door het verhaal van Jezus. Voel je vrij om familie, vrienden en buren ook uit te nodigen.

Kaarten en tijden
Het programma begint om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur) en eindigt rond 22.15 uur.
Kaarten zijn in de voorverkoop € 12,50 via www.zingenindekerk.nl of bij de ingang € 17,50.

El Shaddai
Interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai uit Lopik bestaat uit 65 enthousiaste koorleden en een eigen gospelband. Speciaal voor de musical wordt de band uitgebreid met een strijkkwartet en elektrische gitaar. Messiah the Musical is de nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir. Meer informatie over de concerttour van gospelkoor El Shaddai op www.messiah-de-musical.nl.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter