Speelplek Pottenbakkerstraat

0

Beste buurtbewoners van Princenhage,

Wij zijn 1ste jaars studenten van de opleiding Social Work aan het Avans in Breda en zijn de afgelopen paar weken langs geweest bij u in de wijk om op zoek te gaan naar de behoeftes in Princenhage. Wij zijn bezig voor een nieuw idee aan de speelplek rond de Pottenbakkerstraat. Wij hebben veel enthousiaste bewoners gesproken en willen u daarom op de eerste plaats dan ook bedanken voor uw hulp en tijd. De mensen die wij gesproken hebben waren heel erg te spreken over uw wijk en zijn erg blij met de vele initiatieven in Princenhage en het goede contact tussen de buurtbewoners. Wij willen u door middel van deze weg laten weten dat wij uw mening zeer serieus nemen en wij er mee aan de slag gaan. Heeft u nog verdere ideeën om spelen binnen bovengenoemde speelplek te verbeteren of wat zou u graag willen verbeteren met betrekking tot contact binnen de speeltuin? Wilt u uw mening ook nog laten horen kunt u mailen naar t.vangils3@student.avans.nl. Mocht u nog vragen hebben staan we u uiteraard te woord.

Wij hopen u bij deze voldoende geïnformeerd te hebben.

Uw mening is van groot belang, wij horen graag van u.

Studenten van Avans

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter