Bredase Muziekbeurs in De Koe 26/27 Januari

0

Vandaag zaterdag 26 januari was de eerste dag van de Bredase Muziekbeurs georganiseerd door Jaimy Vrolijk van Allegro Music Network. De Bredase Muziekbeurs is een beurs waarbij de vele facetten van muziek aan bod komen; zoals de workshops maar ook de live optredens die gedurende de hele dag plaats vonden. Tevens kunnen er instrumenten worden gekocht en om zeker niet te vergeten de diverse muziek zelf in de vorm van elpee’s etc.

In de loop van de avond mochten Ad en Sjan Pirard uit handen van de organisator Jaimy Vrolijk, als 200ste bezoeker, een doos muffins in ontvangst nemen gesponsord door Zoet! Voor wie de eerste dag gemist heeft is er geluk er is namelijk ook nog een zondag 11.00- 17.00 uur waar de beurs weer voor iedereen toegankelijk is.

Wil je na de cultuurnacht nog genieten van live muziek moet zeker een bezoek brengen aan de Bredase Muziekbeurs. Zondag kan het nog.

 

      

 

MuziekBeurs 26012019-480

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter