Pre-carnavalsfeest InKOEgnito

0

Een aantal enthousiaste carnavalsvierders uit het Groot Kielegat, verenigt als “Vrienden van InKOEgnito” hebben afgelopen zomer de koppen bij elkaar gestoken. Zij vonden dat het tijd werd voor een geheel nieuw groot pre-carnavalsfeest.

Een feest zonder veren
Ofwel een feest zonder hoogheden, Prinsen en Baronnen. Ze zijn meer dan welkom maar mogen hun Prinselijk of Baronaal kostuum lekker thuis laten hangen. Een feest zonder belangrijke mensen met toespraken en plichtplegingen. Een feest zonder raden van Elf etc. maar voor de echte carnavalsvierder. Ook de leden van diverse carnavalsverenigingen en de kapellen worden uitgedaagd om niet in hun verenigingskleding te komen maar InKOEgnito. Op zoek dus naar een geweldige outfit voor dit feest.

Alleen maar muziek
Het moet een knallend feest worden voor jong en oud. Een feest voor iedereen die los wil gaan en zich graag warm wil draaien voor het naderende carnaval. Een feest met een goede DJ. Een feest met tal van carnavalskapellen, zo spelen deze avond onder andere: Ongeloofeloos, De Biermagneten, De Meikevers, De Contactpuntjes, De Bimdeblaozers, De Chica’s, Bentzat, ‘t Zooike, De Bielopers en Aogse Bluf.  

Mosterd na de Maaltijd
Naast de carnavalskapellen zijn er diverse optredens van artiesten te weten: Mark van Overveld (altijd in voor een dikke party), Mosterd na de maaltijd (de mannen achter carnavalskraker 2018: Hé Jacqueline waar is de vaseline), Trafassi (Wasmasjien) en als uitsmijter Mari en de Maries (dé muzikale feestfamilie van Nederland!). Dit mag je dus gewoon niet missen

Kaarten
Dit pre-carnavalsfeest wordt dus georganiseerd door de “Vrienden van InKOEgnito” in samenwerking met De Koe en zal worden gehouden op zaterdag 2 februari 2019 van 20.00 uur tot 01.30 uur in beide zalen van De Koe. De entreekaarten kosten € 11,-  en zijn te koop aan de bar bij gemeenschapshuis De Koe, Ambachtenlaan 1 en bij Femke Reuvers, Pastoor van Spaandonkstraat 24 of te reserveren via info@sgap.nl . Maar wees er snel bij want ruim 60% van de kaarten is al weg en op is op!

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter