Inloopbijeenkomst plan generaal Maczek Memorial

1

Er is bij de gemeente een verzoek ingediend om medewerking te verlenen aan de bouw van het generaal Maczek Memorial, gelegen achter het Poolse Ereveld aan de Ettensebaan. Dit verzoek voldoet niet aan het geldende bestemmingsplan Princenhage-Haagpoort.

Over het plan is een inloopbijeenkomst op dinsdag 15 januari 2019 van 18.30 uur tot 19.30 uur in gemeenschapshuis De Koe, Ambachtenlaan 1. Hier kunt u informatie over het plan krijgen en hebt u gelegenheid om vragen te stellen en reactie te geven.

Voor het realiseren van het generaal Maczek Memorial heeft de gemeente een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Het ontwerpbestemmingsplan Princenhage, generaal Maczek Memorial Ettensebaan, NL.IMRO.0758.BP2018214006-ON01 is vanaf 9 januari 2019 tot en met 19 februari 2019 digitaal te raadplegen via de website:  www.ruimtelijkeplannen.nl

Van 9 januari 2019 tot en met 19 februari 2019 is het mogelijk om een zienswijze in te dienen.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Frank Speekenbrink op

    Niks mis mee toch ?
    We hebben de bevrijding van Breda te danken aan deze man en zijn manschappen.
    Mooi eerbetoon.

Laat een reactie achter