Hennepkwekerij in woning verwarde man Weth. van Haperenstraat

1

Een melding over een verwarde man was afgelopen nacht de aanleiding om naar een woning aan de Wethouder van Haperenstraat te gaan. De agenten vonden daar een hennepkwekerij met 300 planten. De 48-jarige bewoner werd aangehouden.

De politie kreeg zaterdag 29 december om 00.45 uur een melding dat een bewoner aan de Wethouder van Haperenstraat in verwarde toestand een ruit aan de voorzijde van zijn huis vernield had. De agenten spraken de bewoner buiten aan. De man kwam verward over en riep iets over een kwekerij in de woning. Hierop hebben de dienders een onderzoek in de woning ingesteld. In de woonkamer was het een grote ravage. Op een van de slaapkamers en op zolder werd een hennepkwekerij aangetroffen. Ook was er sprake van stroomdiefstal. De bewoner werd aangehouden. De plantage is geruimd.

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter