Knalfeest bij BENTZAT

0

Zaterdagavond 15 december vierde BENTZAT haar 33 jarig jubileum in De Koe. Van te voren hadden ze een knalfeest beloofd en dat werd het zeker. Terwijl de eerste bezoekers binnen komen heeft de DJ er al een lekker tempo in. Voor veel bezoekers uit de carnavalswereld is het even aftasten, wat gaat dit worden. Geen carnavalsmuziek, weinig Nederlandstalige muziek maar wel allemaal nummers die meegezongen kunnen worden. Het is een voorproefje wat de feestband Proost! het publiek deze avond voorschotelt. In ieder nummer komen diverse gedeeltes van bekende nummers voorbij. De mensen in de zaal zingen luidkeels mee en dansen en springen.

In de pauze van de feestband Proost! speelt BENTZAT zelf nog een paar nummers en neemt het onder andere van Prins Daan uit het Kielegat de felicitaties in ontvangst. De mannen van BENTZAT kunnen terugkijken op een geweldige avond waarbij het zeker knalde!  

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter