Inspirerend tafelen met Chagall

0

Op zondag 4 november is er weer een aflevering van ‘Inspirerend tafelen’ , een activiteit van de stichting Cultuur in Princenhage. Het gebeuren heeft plaats in De Posthoorn aan de Haagweg 448 in Princenhage; inloop vanaf 16.30 uur. Hetprogramma begint om 17.00 uur. Vooraf opgeven via info@geertruivandenbrink.nl is verplicht.

De opzet van Ínspirerend tafelen’ is om samen te tafelen met daarbij inspirerende ontmoetingen. De inspirerende ontmoeting is deze keer met de schilder Marc Chagall zoals beleefd door Adri Goedegebuure, die woonachtig is in Prindenhage.

Zijn voordracht heeft als titel ‘ Mijn “ontmoetingen” met Chagall’. Hij zegt daarover: “Indertijd heb ik een litho gekocht van Marc Chagall. Daardoor ben ik mij gaan verdiepen in zijn werk. Chagall kwamen we verrassend overal tegen in Europa, glas-in-loodramen in kathedralen en mozaïeken in kleine kerkjes. Ik beperk me in de lezing tot de werken die ik zelf heb gezien.”
Het samen tafelen is op eigen kosten. De maaltijd kost 15 euro per persoon. Bij de opgave moet vermeld worden of men als hoofdgerecht kiest voor vlees, vis of vegetarisch. Ter plaatse kan nog gekozen worden voor een dessert. Voor de gast wordt een bijdrage gevraagd van 3 euro per persoon.

Bij opgave wordt verwacht dat men ook komt. Bij overmacht telefonisch berichten aan Geertrui van den Brink, tel. 06 5391 2934.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter