10 jaar Sociëteit de Haeghsche Heerlyckheid

0

Zaterdagavond 13 oktober heeft Sociëteit de Haeghsche Heerlyckheid het 10-jarige bestaan gevierd in de Vlaamse Schuur van De Koe. De werkgroep had voor de leden een gevarieerde avond georganiseerd. 10 jaar geleden is de Sociëteit opgericht, hiervoor was wel een lange aanloop nodig. De initiatiefnemers spraken hier al zo’n 20 jaar over voordat de oprichtingsvergadering werd belegd. Een lang gekoesterde wens van de initiatiefnemers ging eindelijk in vervulling.

De Sociëteit komt zo’n 6 keer per jaar bij elkaar waarbij de Haringparty en de Kerstborrel twee vaste jaarlijkse activiteiten zijn. Verder gaan de leden van de sociëteit op bezoek bij bedrijven in en om Princenhage of er wordt een spreker op locatie uitgenodigd. Tijdens de nazit wordt de verbondenheid met Princenhage besproken en gekeken waar men elkaar kan helpen om zaken te verbeteren of van de grond te krijgen in Princenhage. Deze feestavond was voor de leden met partner om samen te genieten van een gezellige avond.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter