Stem op Jordan

0

SPRINT-lid Jordan Beute genomineerd als uniek sporttalent van het jaar

 

Jordan Beute, die een verstandelijke handicap heeft, is sinds afgelopen mei 7 jaar lid van de specials van SPRINT. Bij Uniek Sporten is hij nu genomineerd als sporttalent van het jaar.

Sinds Jordan lid is van SPRINT is hij erg gegroeid. In het dagelijks leven is hij een erg onzeker jongen. Dan is hij onhandig en lukt niet alles hem. Op de baan ondergaat hij een metarmofose. Daar staat dan een trotse, zelfverzekerde hardloper die het beste uit zichzelf haalt. Dit heeft hij enorm te danken aan zijn trainers Karien Musters en Erik Riel.

Hij doet aan veel wedstrijden mee en de medailles zijn niet meer te tellen. Het hoogtepunt zijn de Special Olympics  waar hij één keer in de twee jaar aan meedoet. Komend jaar komt daar een hoogtepunt bij aangezien hij mag deelnemen aan de Special Olympics Worldgames in Abu Dhabi in maart 2019. Hij gaat hier Nederland vertegenwoordigen met nog 2 andere teamgenoten.  SPRINT, zijn ouders en natuurlijk hijzelf zijn hier enorm trots op.

U kunt, tot 23 september, stemmen op Jordan voor de verkiezing tot uniek sporttalent van het jaar via de link:

https://www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/218/jordan-beute/stemronde/0

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter