Veel animo voor Aogse stratenvolleybaltoernooi

0

Het  Aogse stratenvolleybaltoernooi is weer een succes. Volleybalvereniging VC ’t Aogje organiseert dit toernooi alweer voor de zesde keer. Het is een mooie manier om het volleybal te promoten in de wijk. Het is vandaag gezellig druk op De Dorpswei. Maar liefst twaalf teams hebben zich aangemeld, waaronder straatteams, familieteams en een aantal teams van de vereniging zelf. Het weer zit gelukkig mee; het een prima temperatuur om een balletje op te gooien. De sportieve deelnemers, enthousiaste supporters en hulpvaardige vrijwilligers maken er samen een topdag van.  Team ‘Voorheen FCH’ gaat dit jaar met de beker naar huis. De tweede prijs gaat naar ‘Meiden A’ en ‘Sinte Maerte’ mag de derde prijs in ontvangst nemen. In 2019 komt er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Dat geeft iedereen een heel jaar de tijd om te trainen. Volgend jaar weer met volle kracht er tegenaan!

 

De spanning stijgt …

Team “Voorheen FCH” sleept de eerste prijs binnen. Gefeliciteerd mannen!

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter