De Friettent is open

5

Woensdag 1 augustus is om 11.30 uur “De Friettent” aan de Haagsemarkt 16 officieel opengegaan. Na enkele maanden verbouwen is het pand van slagerij naar een friettent omgebouwd. “Vorige week hebben we twee avonden proef gedraaid en we zijn er helemaal klaar voor” zeggen Will Hense en Ben Sprenkels.

Gelijk na opening kwamen er mensen binnen een kijkje nemen die zagen dat de deur open stond. Ook de eerste frietjes werden gebakken en werden buiten op de vensterbank opgegeten of geheel in papier ingepakt mee naar huis of kantoor genomen.

De Friettent is iedere dag geopend vanaf 11.30 uur, behalve op maandag, dan is de zaak gesloten. Het Wijkblad Princenhage feliciteert Ben en Will met hun nieuwe zaak op de Haagsemarkt.

Delen

Over de auteur

5 reacties

  1. De vegetariërs komen er bekaaid vanaf, alleen een kaassouflee?? Jammer, ik hoop dat er meer vega snacks komen. BV. Bonita, groentekroket, vega bamikroket, vega nasibal, ook wel oosterse nasibal

  2. Het is niet te eten, de friet ging nog wel.
    De berenklauw!! de uien waren nog rauw en te groot gesneden. De pindasaus waar die naar smaakte weet ik niet maar niet naar pindasaus.
    En ondanks dat is hij nog duur met z’n prijs ook. Mij zie je er nooit meer.

Laat een reactie achter